Política de privacitat

 

 


En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que el fet d'emplenar qualsevol formulari existent al lloc web www.solveris.es o la remissió d'un correu electrònic a qualsevol de les nostres bústies, implica l'acceptació d'aquesta política de privacitat, així com l'autorització a SOLVERIS per tractar les dades personals que ens facilitis.
El fet de no introduir les dades personals que apareixen al formulari com a obligatoris, podrà tenir com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
SOLVERIS et garanteix que les dades facilitades no seran compartides amb terceres persones o empreses i que seran tractades d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades. SOLVERIS tractarà les teves dades amb el grau de protecció adequat, aplicant les mesures de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat per a tercers.

T'informem que les dades facilitades seran guardades a la base de dades de SOLVERIS i que, com a client/usuari, en qualsevol moment pots accedir, rectificar i cancel·lar les dades que ens hagis facilitat, comunicant-nos-ho per escrit mitjançant e-mail a info@solveris.es

SOLVERIS presumeix que les dades facilitades han estat introduïdes pel seu titular o per una persona autoritzada per aquest, així com que són correctes i exactes. Et demanem que ens comuniquis qualsevol modificació de les teves dades, per tal que la informació que contenen els nostres fitxers estigui sempre actualitzada i no contingui errors.

PER A QUÈ NECESSITEM LES TEVES DADES
Et comuniquem que les dades personals que ens facilitis seran utilitzades amb la finalitat que s'indiqui a les pàgines on es trobi el formulari electrònic de recollida de dades personals. Així mateix, podran ser conservades per a contestar a la teva sol·licitud o per a informar-te a través d'e-mail i/o correu ordinari de novetats relacionades amb aquesta pàgina web, la nostra activitat i/o SOLVERIS en general.

 

 

Solucions en enginyeria tècnica Quin procés seguim A qui van adreçats aquests serveis Estudi Idoneitat Gratuit solucions en enginyeria de processos quin proces seguim a qui van adreçats aquests serveis no dubtis a concertar una visita Formació gratuïta Característiques Propers cursos