Avís legal

 

 

IDENTITAT DEL TITULAR DE LA PRESENT WEB
En compliment de la Llei  34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t'informem que el titular de www.solveris.es és:
Pere Guevara Martínez, Enginyer Tècnic Industrial dedicat a l'exercici lliure, amb N.I.F. 52163477Y i número de col·legiat 23555. Adreça: Av. Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró (Barcelona). Correu electrònic: info@solveris.es

PROPIETAT DEL CONTINGUT DEL LLOC WEB
Tots els continguts del lloc web www.solveris.es són de propietat exclusiva i mundial de Pere Guevara Martínez (d'ara en endavant citat sota el nom SOLVERIS), incloent, sense limitació, reproduccions dels articles, disseny gràfic, logotips, imatges, textos, il·lustracions, fotografies, marques i altres signes distintius, en qualsevol dels llenguatges de programació utilitzats o utilitzables, així com tot el software de funcionament i desenvolupament del lloc web. La reproducció, distribució, comunicació al públic, transformació, cessió i qualsevol altre acte o modalitat d'explotació, en qualsevol format online o offline que no hagi estat expressament autoritzada pel titular dels drets d'explotació, queden expressament prohibides.

SOLVERIS no concedeix cap llicència o autorització d'ús de cap tipus sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altre propietat o dret relacionat amb la pàgina web, i els serveis i productes oferts. Així mateix, la marca SOLVERIS és una marca registrada i de propietat de Pere Guevara Martínez.

En el cas de dades o continguts facilitats pels usuaris al lloc web www.solveris.es, l'usuari concedeix a SOLVERIS el dret no exclusiu, exempt de drets d'autor i/o propietat intel·lectual, de forma perpètua, irrevocable i totalment transferible a tercers, a utilitzar, reproduir, modificar, adaptar, publicar, traduir, crear serveis derivats, distribuir i exhibir aquestes ressenyes i comentari a tot el món i en qualsevol mitjà de comunicació.

LA NOSTRA RESPONSABILITAT
A SOLVERIS oferirem els serveis ofertats al nostres lloc web, vetllant sempre per l'adequat funcionament del mateix. No obstant, ens reservem el dret a interrompre l'accés al nostre lloc web o la prestació dels nostres serveis en qualsevol moment, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment o per errors en el subministrament elèctric o qualsevol altra causa justificada.

SOLVERIS no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del present lloc web, fet pel qual la seva utilització es duu a terme per compte i risc de l'usuari, sense que en cap moment puguin exigir-se responsabilitats en aquest sentit. SOLVERIS no serà responsable en cas d'existir interrupcions, retards, errors, mal funcionament o altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que escapen del control de SOLVERIS. Sense perjudici del que s'estableix a l'art. 1105 del Codi Civil, es consideraran de força major tots aquells esdeveniments succeïts fora del control de SOLVERIS, com ara errors de companyies de tercers, actes o omissions de les autoritats públiques, falta d'accés a xarxes de tercers, apagades o altres fenòmens naturals o atacs de tercers especialitzats en seguretat o integritat dels sistemes informàtics, sempre que SOLVERIS hagi implantat les mesures de seguretat raonables d'acord amb l'estat del tècnica

 

 

Solucions en enginyeria tècnica Quin procés seguim A qui van adreçats aquests serveis Estudi Idoneitat Gratuit solucions en enginyeria de processos quin proces seguim a qui van adreçats aquests serveis no dubtis a concertar una visita Formació gratuïta Característiques Propers cursos